Kurse dhe programe të ndryshme muzike & arti për të gjitha moshat

Muzike

Asema Academy synon të sjellë fuqinë e muzikës për të gjitha grupmoshat dhe sipas aftësive të tyre ne nivele te ndryshme. Nxenesit e rinj do të…

Me Shume

Arte Vizuale

Asema Academy ka projektuar nje program ne menyre qe nxenesit te njihen me mësimet themelore të çdo shkolle arti tradicional në një stil.

Me Shume

Balet

Asema Academy është e përkushtuar për të nxitur dashurinë për kërcimin dhe vallëzimin. Ne besojmë se të gjithëve duhet t’u jepet …

Me Shume

Aktrim

Asema Academy ka nje program per teatrin dhe fjalen artistike te quajtur Broadway. Nxënësit marrin një shije të jetës së një aktori Broadway…

Me Shume

Prenotoni mesimin tuaj te pare!