Departamenti i Aktrimit

ASEMA Academy ka një program metodik për teatrin dhe fjalen artistike, titulluar Broadway. Përmes këtij programi mësimi dhe aktrimi profesional, nxënësit marrin një shije të jetës së një aktori të Broadway, të skenës, suksesit dhe punës që bëhet në të. Mësimet teorike dhe ushtrimet në aktrim përfundojnë me një performancë magjepsëse, e cila realizohet në prani të prindërve dhe që veç profesionalizmit ofron argëtim. Pjesëmarrja në Programin e Teatrit Broadway u ofron nxënësve besimin dhe mendjemprehtësine të jenë interpretues të natyrshëm në skenë, duke u dhënë edhe baza të menaxhimit artistik.

  • TE JESH NJE ARTIST I PATREMBUR
  • EKSPLORO ME SHUME, BEJ ME SHUME
  • KESHILLOHU NGA ASEMA
  • FILLO KARRIEREN TENDE

Nëse jeni duke kërkuar për një fillim rigoroz në jetën tuaj artistike, atehere ZBULO TALENTIN TEND ne Asema Academy. Ne kërkojmë studentë me një talent të guximshem dhe aventuresk qe të bëhet pjesë e akademise sone me programet artistike në ekzistencë. Ne ofrojmë një përzierje dinamike të artisteve legjendarë si mentorë ne një academy të shkëlqyer dhe me pedagoge te njohur ne fushen artistike